Denizli’de Horoz heykelinin önünde kutlama

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.05.2019 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli’de Horoz heykelinin önünde kutlama

Galatasaray’ın, Başakşehir’i yenerek 2018-2019 sezonu şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de vatandaşlar sokaklara döküldü.  Denizli’de kutlamaların adresi 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarla sokaklara döküldü. Ellerine sarı-kırmızı bayrakları alan ve formalarını giyen taraftarlar şehrin sembolü olan ‘Horoz heykeli’nin önünde doyasıya kutlama yaptı. Meşale ve maytaplar yakan taraftarlar çılgınca erken gelen şampiyonluğu kutladı. Taraftarlar ardından araçları ile kentte şehir turu attı.

Galatasaray’ın, Başakşehir’i yenerek 2018-2019 sezonu şampiyonluğunu ilan ettiği maçın ardından yurt genelinde olduğu gibi Denizli’de de vatandaşlar sokaklara döküldü. 


Denizli’de kutlamaların adresi 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı oldu. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarla sokaklara döküldü. Ellerine sarı-kırmızı bayrakları alan ve formalarını giyen taraftarlar şehrin sembolü olan ‘Horoz heykeli’nin önünde doyasıya kutlama yaptı. Meşale ve maytaplar yakan taraftarlar çılgınca erken gelen şampiyonluğu kutladı. Taraftarlar ardından araçları ile kentte şehir turu attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.