Denizli'de ihbar edilen durumun altından farklı bir olay çıktı

ASAYİŞ 29.05.2019 - 06:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de ihbar edilen durumun altından farklı bir olay çıktı

Denizli Pamukkale ilçesinde ormanlık alana yakın olan mahallede, çalılıkların arasından gelen sesler üzerine 112 Acil Çağrı birimine, bir kişinin düştüğünü belirten vatandaşlar korku dolu anlar yaşadılar.   Denizli Pamukkale İlçesinin Zeytinköy Mahallesi'nde Köroğlu Caddesi ile Mevlana Caddesi yollarının kesişim noktasında bulunan alanda vakit geçirmek ve muhabbet etmek için gelen vatandaşlar belli bir sürenin ardından çalıların arasından gelen sesler ile birlikte korkan vatandaşlar, vakit geçirdikleri noktada bir kişinin 20-25 metrelik bir  yükseklikte bulunan yamaçtan aşağıya bir kişinin düştüğünü iddia ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye,AFAD,polis ve Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.     "45 DAKİKALIK ARAMA ÇALIŞMASINDA YABAN DOMUZU" Olay bölgesine gelen ekipler gecenin karanlığı ile birlikte, kafa lambaları ve el feneri kullanarak 5 kişi bölgeyi tek tek taradı. Ekiplerin bölgeye girdiği sıralarda ışıklar ve sesler ile birlikte çalıların arasından hızlı bir şekilde çıkan yaban domuzu bir başka tarafa kaçmasının ardından, yola inerek hızla kaçtı. Ekiplerin yaklaşık 45 dakikalık aramasının ardından herhangi bir kanıya rastlanamadı. Vatandaşların belirttiği şekilde bir durum olmazken, kaçan yaban domuzunun sesleri olduğuna kanıklık getirildi.     "O ANLAR KAMERADA" Çevrede ekiplerin çalıların arasına girdiği anda bir vatandaş telefonuyla video kaydına başladığı sırada yaban domuzunun kaçtığı anlar telefonuna anbean kaydedildi.    

Denizli Pamukkale ilçesinde ormanlık alana yakın olan mahallede, çalılıkların arasından gelen sesler üzerine 112 Acil Çağrı birimine, bir kişinin düştüğünü belirten vatandaşlar korku dolu anlar yaşadılar.

 

Denizli Pamukkale İlçesinin Zeytinköy Mahallesi'nde Köroğlu Caddesi ile Mevlana Caddesi yollarının kesişim noktasında bulunan alanda vakit geçirmek ve muhabbet etmek için gelen vatandaşlar belli bir sürenin ardından çalıların arasından gelen sesler ile birlikte korkan vatandaşlar, vakit geçirdikleri noktada bir kişinin 20-25 metrelik bir  yükseklikte bulunan yamaçtan aşağıya bir kişinin düştüğünü iddia ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye,AFAD,polis ve Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

 

 

"45 DAKİKALIK ARAMA ÇALIŞMASINDA YABAN DOMUZU"

Olay bölgesine gelen ekipler gecenin karanlığı ile birlikte, kafa lambaları ve el feneri kullanarak 5 kişi bölgeyi tek tek taradı. Ekiplerin bölgeye girdiği sıralarda ışıklar ve sesler ile birlikte çalıların arasından hızlı bir şekilde çıkan yaban domuzu bir başka tarafa kaçmasının ardından, yola inerek hızla kaçtı. Ekiplerin yaklaşık 45 dakikalık aramasının ardından herhangi bir kanıya rastlanamadı. Vatandaşların belirttiği şekilde bir durum olmazken, kaçan yaban domuzunun sesleri olduğuna kanıklık getirildi.

 

 

"O ANLAR KAMERADA"

Çevrede ekiplerin çalıların arasına girdiği anda bir vatandaş telefonuyla video kaydına başladığı sırada yaban domuzunun kaçtığı anlar telefonuna anbean kaydedildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.