Denizli'de kaçak alkol operasyonu

ASAYİŞ 17.10.2019 - 16:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de kaçak alkol operasyonu

Denizli polisi, sahte içki üreterek satmayı amaçlayan şebekeye yönelik operasyon gerçekleştirdi, 1 tona yakın sahte içki ile üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildi.   Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ekim ayı içersinde sahte içki üreterek içkili mekanlara satacağı belirlenen bir şebekeye yönelik operasyon yaptı. 48 bin adete yakın alkol üretiminde kullanılan sahte bandrol,12 bin 500 adete yakın şişe kapağı, sahte ve gerçek bandrol, şişe, kapşon, etiket, 2 bin 989 şişe/223 litre sahte alkol, 645 litre etil alkol ve imalatı için gerekli olan malzemeler ele geçirildi.  

Denizli polisi, sahte içki üreterek satmayı amaçlayan şebekeye yönelik operasyon gerçekleştirdi, 1 tona yakın sahte içki ile üretiminde kullanılan malzeme ele geçirildi.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ekim ayı içersinde sahte içki üreterek içkili mekanlara satacağı belirlenen bir şebekeye yönelik operasyon yaptı. 48 bin adete yakın alkol üretiminde kullanılan sahte bandrol,12 bin 500 adete yakın şişe kapağı, sahte ve gerçek bandrol, şişe, kapşon, etiket, 2 bin 989 şişe/223 litre sahte alkol, 645 litre etil alkol ve imalatı için gerekli olan malzemeler ele geçirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.