Denizli'de kontrolden çıkan kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.08.2019 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de kontrolden çıkan kamyonet devrildi, 3 kişi yaralandı

Denizli'nin Çivril ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin devrilmesi sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, olay, Çivril ilçesi Gürpınar Mahallesinde meydana geldi. Uşak'tan Çivril'de kurulan semt pazarına geldiği öğrenilen Bekir Güngör idaresindeki 64 LC 995 plakalı kamyonet aynı yönde seyreden Ramazan G. idaresindeki 20 LM 092 plakalı araçlar çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan kamyonet yol ortasında ki refüje devrildi. Kazada kamyonet sürücüsü ile birlikte araç içinde bulunan Mustafa Tut ve Mustafa Gökay Leylek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.   Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.  

Denizli'nin Çivril ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin devrilmesi sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, olay, Çivril ilçesi Gürpınar Mahallesinde meydana geldi. Uşak'tan Çivril'de kurulan semt pazarına geldiği öğrenilen Bekir Güngör idaresindeki 64 LC 995 plakalı kamyonet aynı yönde seyreden Ramazan G. idaresindeki 20 LM 092 plakalı araçlar çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkan kamyonet yol ortasında ki refüje devrildi. Kazada kamyonet sürücüsü ile birlikte araç içinde bulunan Mustafa Tut ve Mustafa Gökay Leylek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.