Denizli’de Mazlum Coğrafyada Kadın Olmak Konuşulacak

YAŞAM 18.12.2019 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de Mazlum Coğrafyada Kadın Olmak Konuşulacak

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli Temsilciliği 21 Aralık Cumartesi günü Saat 14.00’da Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Cansuyu Samsun Temsilcisi Asuman Tekin’in konuşmacı olarak katılacağı Mazlum Coğrafyada Kadın Olmak konulu konferans tertip edecek.   Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli Temsilciliği tarafından yapılan açıklamaya göre,  21 Aralık Cumartesi günü Saat 14.00’da Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda Cansuyu Samsun Temsilcisi Asuman Tekin’in konuşmacı olarak katılacağı "Mazlum Coğrafyada Kadın Olmak" konulu konferansa tüm Denizli’deki hanımlar davetli. Cansuyu Denizli Temsilciliği olarak,"Dünyanın birçok yerinde zulme uğrayan, sıkıntı çeken kadınların sesi olmak için böyle programlar gerçekleştiriyoruz. Nitekim, bu vatan parçasını kendine yurt edinmiş Müslümanlar olarak geçmişten buyana hem kendi sorunlarımızla hemhal olmuşuz hem de dünyanın öteki ucundaki bir meseleyi dahi kendimize dert edinmiş bir milletiz. Bosna’dan Moro’ya, Çeçenistan’dan Somali’ye, Filistin’den Doğu Türkistan’a dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanların halinden haberdar olarak yardımlarına koşmuşuzdur. Tüm Mazlum Coğrafyalarındaki kadınlar bizim meselemizdir. Onların derdi, derdimizdir. Biz, gözleri görmeyen, kulakları duymayanlardan olmadık, bundan sonra da olmayacağız"  

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli Temsilciliği 21 Aralık Cumartesi günü Saat 14.00’da Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda Cansuyu Samsun Temsilcisi Asuman Tekin’in konuşmacı olarak katılacağı Mazlum Coğrafyada Kadın Olmak konulu konferans tertip edecek.

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Denizli Temsilciliği tarafından yapılan açıklamaya göre,  21 Aralık Cumartesi günü Saat 14.00’da Pamukkale Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda Cansuyu Samsun Temsilcisi Asuman Tekin’in konuşmacı olarak katılacağı "Mazlum Coğrafyada Kadın Olmak" konulu konferansa tüm Denizli’deki hanımlar davetli. Cansuyu Denizli Temsilciliği olarak,"Dünyanın birçok yerinde zulme uğrayan, sıkıntı çeken kadınların sesi olmak için böyle programlar gerçekleştiriyoruz. Nitekim, bu vatan parçasını kendine yurt edinmiş Müslümanlar olarak geçmişten buyana hem kendi sorunlarımızla hemhal olmuşuz hem de dünyanın öteki ucundaki bir meseleyi dahi kendimize dert edinmiş bir milletiz. Bosna’dan Moro’ya, Çeçenistan’dan Somali’ye, Filistin’den Doğu Türkistan’a dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanların halinden haberdar olarak yardımlarına koşmuşuzdur. Tüm Mazlum Coğrafyalarındaki kadınlar bizim meselemizdir. Onların derdi, derdimizdir. Biz, gözleri görmeyen, kulakları duymayanlardan olmadık, bundan sonra da olmayacağız"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.