Denizli'de Sahte Dezenfaktan Operasyonu

ASAYİŞ 30.03.2020 - 18:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de Sahte Dezenfaktan Operasyonu

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün (KOM) düzenlediği operasyonda Koronovirüs Salgın hastalığı (Covid-19) nedeniyle halkın sağlığını tehdit eden dezenfaktan maddesi üreten 2 kişi gözaltına alındı.   Denizli il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında  KOM ekipleri Koronovirüs Salgın hastalığı (Covid-19) nedeniyle halkın sağlığını tehdit eden maddelerle Sağlık Bakanlığı izni olmadan sahte dezenfektan üretimi yapmak isteyen şahıslara yönelik, İl Sağlık Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı görevlilerin de katılımıyla operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlar neticesinde 2 kişi gözaltına alandı. Yapılan operasyon neticesinde; 120 adet farklı ebatlarda dezenfektan ve henüz ambalajlanmamış 18 kilogram sahte dezenfektan ele geçirildi.   Yakalanan 2 kişi hakkında TCK'nın Madde 187 kapsamında (Kişilerin Hayatına ve Sağlığını tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Yapma ve Satma) suçundan haklarında adli işlem yapıldı.      

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün (KOM) düzenlediği operasyonda Koronovirüs Salgın hastalığı (Covid-19) nedeniyle halkın sağlığını tehdit eden dezenfaktan maddesi üreten 2 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli il genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında  KOM ekipleri Koronovirüs Salgın hastalığı (Covid-19) nedeniyle halkın sağlığını tehdit eden maddelerle Sağlık Bakanlığı izni olmadan sahte dezenfektan üretimi yapmak isteyen şahıslara yönelik, İl Sağlık Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı görevlilerin de katılımıyla operasyon düzenledi. Yapılan operasyonlar neticesinde 2 kişi gözaltına alandı. Yapılan operasyon neticesinde; 120 adet farklı ebatlarda dezenfektan ve henüz ambalajlanmamış 18 kilogram sahte dezenfektan ele geçirildi.

 

Yakalanan 2 kişi hakkında TCK'nın Madde 187 kapsamında (Kişilerin Hayatına ve Sağlığını tehlikeye Sokacak Biçimde İlaç Yapma ve Satma) suçundan haklarında adli işlem yapıldı.

 

   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.