Denizli'de sanayi sitesinden silah deposu çıktı

ASAYİŞ 03.07.2019 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de sanayi sitesinden silah deposu çıktı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.   Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  'Silah Kaçakçılığı' suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenledi. Denizli’de sanayi sitesinde ruhsatsız silah ticareti yapıldığı ihbarını alan ekipler, oto yedek parça satan yeri takibe aldı. İşyerinin hurdalığı ve deposuna yaptığı baskında 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği, 9 bin 345 adet av tüfeği fişeği,  307 adet tabanca fişeği, 20 adet bıçak, 7 adet şarjör, 6 adet kabza, 3 adet silah malzemesi (icra mili/şarjör yayı)ele geçirildi.                 Operasyon kapsamında yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında Silah Kaçakçılığı suçundan adli işlem başlatıldı.  

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 kişi gözaltına alındı.

 

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri  'Silah Kaçakçılığı' suçunu işlemek isteyen şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyon düzenledi. Denizli’de sanayi sitesinde ruhsatsız silah ticareti yapıldığı ihbarını alan ekipler, oto yedek parça satan yeri takibe aldı. İşyerinin hurdalığı ve deposuna yaptığı baskında 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet av tüfeği, 9 bin 345 adet av tüfeği fişeği,  307 adet tabanca fişeği, 20 adet bıçak, 7 adet şarjör, 6 adet kabza, 3 adet silah malzemesi (icra mili/şarjör yayı)ele geçirildi.

               

Operasyon kapsamında yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında Silah Kaçakçılığı suçundan adli işlem başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
KONUK KALEM- DTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI UĞUR ERDOĞAN
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.