Denizli DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Urhan 'Otoyol için Açıklama Bekliyoruz'

DENİZLİ 19.02.2019 - 17:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Urhan 'Otoyol için Açıklama Bekliyoruz'

Denizli DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan'dan  Aydın-Denizli otoyolu halkın haklı bir arzusudur, bir türlü sonuçlanamayan Aydın-Denizli otoyolu için yetkililerden bir açıklama yapılmasını istiyorlar.     Denizli DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan'ın açıklaması; En son 27 Kasım 2018 tarihinde Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilen ve iki konsorsiyumun teklif sunduğu Aydın-Denizli otoyolu ihalesi 5.kez iptal edilmiş bulunmaktadır. İptal gerekçesinin kamuoyuyla paylaşılmadığı ihalenin yeni tarihi 26 Mart 2019 olarak açıklanmıştır.   Söz konusu ihalenin son dönemde tekraren düzenlenip iptal edilmesi,projenin kısa ve orta vadede hayata geçirilmeyeceği ve ihalenin seçim vaadi maksadıyla gündeme getirildiği kaygısını kamuoyunda derinleştirmiştir. Bölgemizin ulaşım, ticaret ve turizmini büyük ölçüde geliştirecek olan otoyol; üreten, ihracat yapan, ülkemizin ekonomisine ve vergi gelirlerine büyük ölçüde katkı sağlayan Denizli'nin haklı bir arzusudur. Bir türlü sonuçlanamayan Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin akıbetiyle ilgili şehrimizin milletvekillerinden ve yetkililerden bir açıklama yapılmasıyla ilgili beklentimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Denizli DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan'dan  Aydın-Denizli otoyolu halkın haklı bir arzusudur, bir türlü sonuçlanamayan Aydın-Denizli otoyolu için yetkililerden bir açıklama yapılmasını istiyorlar.

 

 

Denizli DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan'ın açıklaması; En son 27 Kasım 2018 tarihinde Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilen ve iki konsorsiyumun teklif sunduğu Aydın-Denizli otoyolu ihalesi 5.kez iptal edilmiş bulunmaktadır. İptal gerekçesinin kamuoyuyla paylaşılmadığı ihalenin yeni tarihi 26 Mart 2019 olarak açıklanmıştır.

 

Söz konusu ihalenin son dönemde tekraren düzenlenip iptal edilmesi,projenin kısa ve orta vadede hayata geçirilmeyeceği ve ihalenin seçim vaadi maksadıyla gündeme getirildiği kaygısını kamuoyunda derinleştirmiştir.

Bölgemizin ulaşım, ticaret ve turizmini büyük ölçüde geliştirecek olan otoyol; üreten, ihracat yapan, ülkemizin ekonomisine ve vergi gelirlerine büyük ölçüde katkı sağlayan Denizli'nin haklı bir arzusudur.

Bir türlü sonuçlanamayan Aydın-Denizli otoyolu ihalesinin akıbetiyle ilgili şehrimizin milletvekillerinden ve yetkililerden bir açıklama yapılmasıyla ilgili beklentimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.