Denizli'den Muğla iline gidecekler o yol kapatıldı

DENİZLİ 19.07.2019 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'den Muğla iline gidecekler o yol kapatıldı

Denizli'den Tavas ilçesi istikametinde Muğla ilinin Köyceğiz ilçesi ve çevresine giden Beyağaç karayolunda asfaltlama çalışması nedeniyle, trafiğe kapatıldı.   Denizli'den Tavas ilçesi karayolu üzerinden, Muğla ilinin Köyceğiz ilçesine gitmek isteyen vatandaşlar, bugün sabah saatlerinden itibaren Beyağaç – Köyceğiz arası Karayolu asfaltlama çalışmasında dolayı trafiğe engel olmamak ve araçlara hasar vermemek amacıyla bugün 19 Temmuz itibari ile 2 ağustos tarihleri arasında trafiğe kapatıldı. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay konu hakkında yaptığı paylaşımı ise şöyle:“Beyağaç-Köyceğiz karayolunu kullanacak vatandaşların belirtilen tarihler arasında karayolunu kullanmamalarını ve asfaltlama çalışması sebebiyle 19 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında yol kapalı olacaktır” dedi.   Alternatif güzergahlar ise harita üzerinden belirtildi.  

Denizli'den Tavas ilçesi istikametinde Muğla ilinin Köyceğiz ilçesi ve çevresine giden Beyağaç karayolunda asfaltlama çalışması nedeniyle, trafiğe kapatıldı.

 

Denizli'den Tavas ilçesi karayolu üzerinden, Muğla ilinin Köyceğiz ilçesine gitmek isteyen vatandaşlar, bugün sabah saatlerinden itibaren Beyağaç – Köyceğiz arası Karayolu asfaltlama çalışmasında dolayı trafiğe engel olmamak ve araçlara hasar vermemek amacıyla bugün 19 Temmuz itibari ile 2 ağustos tarihleri arasında trafiğe kapatıldı. Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay konu hakkında yaptığı paylaşımı ise şöyle:“Beyağaç-Köyceğiz karayolunu kullanacak vatandaşların belirtilen tarihler arasında karayolunu kullanmamalarını ve asfaltlama çalışması sebebiyle 19 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında yol kapalı olacaktır” dedi.

 

Alternatif güzergahlar ise harita üzerinden belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.