Denizli'nin Evladı Başarıdan Başarıya Koşuyor

SPOR 20.02.2020 - 13:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'nin Evladı Başarıdan Başarıya Koşuyor

Denizlili oyuncu Muhammed Zişan Turan, Altınordu forması altında başarılarını devam ediyor. Muhammed Zişan son olarak ALKASS Dünya Kupası'nda İnter Milan'a attığı gole dikkatleri üzerine çekti.   Al Kass Sports Channels tarafından AspireZone Foundation (Aspire) ve Qatar Football Association (QFA) işbirliği ile düzenlenen ALKASS Dünya Kupası 13-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor. Türkiye'den Altınordu'nun yer aldığı turnuvada dünyanın enyi 17 yaş altı takımları mücadele ediyor.     ALTINORDU'DA DENİZLİLİ MUHAMMED ZİŞAN PARLADI   Turnuvada 2 maça çıkan Altınordu akademisi ilk maçından Muhammed VI Akademisi'ne karşı 3-0'lık mağlubiyetle ayrılsa da ikinci maçında İnter Milan'a karşı 1-0 galip gelmeyi başardı. Maçta Altınordu'nun tek golünü kaydeden Denizlili Muhammed Zişan Turan'ın attığı gol ise görenleri mest etti.   Denizlili oyuncu Muhammed Zişan Turan, Avrupa'nın en büyük 15 yaş altı futbol turnuvası olan MTU HallenCup'ta Altınordu U15 Takımıyla 15 golle krallık tacını takmıştı.

Denizlili oyuncu Muhammed Zişan Turan, Altınordu forması altında başarılarını devam ediyor. Muhammed Zişan son olarak ALKASS Dünya Kupası'nda İnter Milan'a attığı gole dikkatleri üzerine çekti.

 

Al Kass Sports Channels tarafından AspireZone Foundation (Aspire) ve Qatar Football Association (QFA) işbirliği ile düzenlenen ALKASS Dünya Kupası 13-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor. Türkiye'den Altınordu'nun yer aldığı turnuvada dünyanın enyi 17 yaş altı takımları mücadele ediyor.

 

 

ALTINORDU'DA DENİZLİLİ MUHAMMED ZİŞAN PARLADI

 

Turnuvada 2 maça çıkan Altınordu akademisi ilk maçından Muhammed VI Akademisi'ne karşı 3-0'lık mağlubiyetle ayrılsa da ikinci maçında İnter Milan'a karşı 1-0 galip gelmeyi başardı. Maçta Altınordu'nun tek golünü kaydeden Denizlili Muhammed Zişan Turan'ın attığı gol ise görenleri mest etti.

 

Denizlili oyuncu Muhammed Zişan Turan, Avrupa'nın en büyük 15 yaş altı futbol turnuvası olan MTU HallenCup'ta Altınordu U15 Takımıyla 15 golle krallık tacını takmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.