Denizli'nin Ramazan Ayında yemek tercihi ne oldu?

DENİZLİ 04.06.2019 - 11:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'nin Ramazan Ayında yemek tercihi ne oldu?

Denizlililerin Ramazan ayında verdiği siparişleri inceleyen yemek sitesi, Türkiye’nin iftar ve sahur tercihlerini açıkladı.   “Türkiye’nin Ramazan Lezzetleri” raporuna göre; Denizli’nin iftar menüsünü mercimek çorbası, kıymalı pide, çoban salata ve kazandibi oluşturdu. Denizli sahurda ise en çok sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı ve güllaç sipariş ettiler.Ramazan ayında verilen siparişler incelendiğinde, bu rapora göre Denizli’nin Ramazan dönemindeki iftar ve sahur tercihleri de ortaya çıktı.   Denizli’nin Ramazan menüsü: Mercimek çorbası, kıymalı pide, çoban salata ve fırın sütlaç Denizli’nin iftar menüsü: mercimek çorbası, kıymalı pide, çoban salata ve kazandibi oldu. Denizli’nin sahur tercihi: sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı ve güllaç oldu.   Denizlilerin Ramazan’daki favori lezzetleri: Ramazan’ın ilk 20 gününde çorbalarda favori mercimek oldu. Geçtiğimiz yıllarda da iftar sofralarının favorisi olan çorba çeşitleri, bu sene de siparişlerini en çok artıran lezzet olarak zirveye yerleşti.En sevilen çorba mercimek olurken; ezogelin çorbası ve kelle paça çorbası ilk 3’te yer aldı.   Ana yemekte ise kıymalı pide Denizliler Ramazan’da Türkiye genelinde de siparişlerini artıran pideyi tercih ettiler. Ramazan’da Denizlilerin en çok tercih ettiği ise kıymalı pide oldu.   Salataların yıldızı çoban salatası Ramazan ayında Türkiye genelinde en çok sipariş edilen çoban salata Denizlilerin de tercihi oldu.   Tatlıda gözde kazandibi Denizlilerin Ramazan’daki tatlı tercihleri ise sütlü ve hafif tatlılardan oluştu.Kazandibi en çok tercih edilen tatlı olurken onu künefe ve fırın sütlaç izledi.   Denizlilerin sahur tercihleri: sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı, güllaç   Kullanıcılar Türkiye genelinde sahur saatlerinde verdikleri siparişlerle Ramazan öncesindeki döneme göre, siparişleri yüzde 50 arttırdılar. Denizliler bu yıl sahurda hafif ve pratik yiyeceklere yöneldiler. Sahurda en çok tercih edilenler ise sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı oldu. Denizliler Ramazan’ın olmazsa olmazı güllacı ise en çok sahurda sipariş ettiler.   Anadolu’nun sipariş şampiyonu illeri:  Edirne, Eskişehir ve Denizli Ramazan ayının ilk 20 gününde verilen siparişlerle Ramazan öncesindeki 20 günlük dönem karşılaştırıldığında sipariş oranını arttıran iller arasında Edirne, Eskişehir ve Denizli öne çıkıyor.  

Denizlililerin Ramazan ayında verdiği siparişleri inceleyen yemek sitesi, Türkiye’nin iftar ve sahur tercihlerini açıkladı.

 

“Türkiye’nin Ramazan Lezzetleri” raporuna göre; Denizli’nin iftar menüsünü mercimek çorbası, kıymalı pide, çoban salata ve kazandibi oluşturdu. Denizli sahurda ise en çok sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı ve güllaç sipariş ettiler.Ramazan ayında verilen siparişler incelendiğinde, bu rapora göre Denizli’nin Ramazan dönemindeki iftar ve sahur tercihleri de ortaya çıktı.

 

Denizli’nin Ramazan menüsü: Mercimek çorbası, kıymalı pide, çoban salata ve fırın sütlaç

Denizli’nin iftar menüsü: mercimek çorbası, kıymalı pide, çoban salata ve kazandibi oldu.

Denizli’nin sahur tercihi: sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı ve güllaç oldu.

 

Denizlilerin Ramazan’daki favori lezzetleri:

Ramazan’ın ilk 20 gününde çorbalarda favori mercimek oldu. Geçtiğimiz yıllarda da iftar sofralarının favorisi olan çorba çeşitleri, bu sene de siparişlerini en çok artıran lezzet olarak zirveye yerleşti.En sevilen çorba mercimek olurken; ezogelin çorbası ve kelle paça çorbası ilk 3’te yer aldı.

 

Ana yemekte ise kıymalı pide

Denizliler Ramazan’da Türkiye genelinde de siparişlerini artıran pideyi tercih ettiler. Ramazan’da Denizlilerin en çok tercih ettiği ise kıymalı pide oldu.

 

Salataların yıldızı çoban salatası

Ramazan ayında Türkiye genelinde en çok sipariş edilen çoban salata Denizlilerin de tercihi oldu.

 

Tatlıda gözde kazandibi

Denizlilerin Ramazan’daki tatlı tercihleri ise sütlü ve hafif tatlılardan oluştu.Kazandibi en çok tercih edilen tatlı olurken onu künefe ve fırın sütlaç izledi.

 

Denizlilerin sahur tercihleri: sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı, güllaç

 

Kullanıcılar Türkiye genelinde sahur saatlerinde verdikleri siparişlerle Ramazan öncesindeki döneme göre, siparişleri yüzde 50 arttırdılar. Denizliler bu yıl sahurda hafif ve pratik yiyeceklere yöneldiler. Sahurda en çok tercih edilenler ise sucuklu-kaşarlı tost, kahvaltı tabağı oldu. Denizliler Ramazan’ın olmazsa olmazı güllacı ise en çok sahurda sipariş ettiler.

 

Anadolu’nun sipariş şampiyonu illeri:  Edirne, Eskişehir ve Denizli

Ramazan ayının ilk 20 gününde verilen siparişlerle Ramazan öncesindeki 20 günlük dönem karşılaştırıldığında sipariş oranını arttıran iller arasında Edirne, Eskişehir ve Denizli öne çıkıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.