Denizli Pamukkale Başkanı Örki'den Turizm Haftası Mesajı

PAMUKKALE 15.04.2019 - 17:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Pamukkale Başkanı Örki'den Turizm Haftası Mesajı

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası ile ilgili mesaj yayımladı. “Pamukkale turizmin ne önemli unsurlarından biri” diyen Başkan Örki, “Amacımız beyaz cennete gelen turistlere Pamukkale’nin farkını htirecek çalışmalar yapmak” dedi.   Turizm Haftası ülke genelinde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan önemli bir gün. UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan beyaz cenneti de sınırları içinde bulunduran Pamukkale Belediyesi’ni başkanı Avni Örki, bu önemli hafta ile ilgili mesaj yayımladı. Pamukkale’nin turizm için önemli bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Örki “Beyaz Cennet’in dünyada eşi benzeri yok. Karahayıt ise termal sağlık için Türkiye’nin sayılı yerlerinden biri. Hem yerli hem de yabancı turistlerin daha çok kentimize gelmesi için yapılan ve yapılacak olan çalışmalarda bizler de yer almaya hazırız. Dünyanın her yerinden gelen turistlerin farkını hissedeceği çalışmaları yapmayı arzuluyoruz. Hem Pamukkale’nin hem de Karahayıt’ın gereken ilgiyi görmesi için Pamukkale Belediyesi olarak gereken ne varsa yapacağız.  Türkiye tüm alanlarda olduğu gibi turizmde de 2023 hedeflerine sarsılmaz bir irade ve emin adımlarla ilerlerken biz de  elimizdeki turizm değerlerinin daha da ilgi görmesi için vizyonel projelerimizi hayata geçireceğiz. Turizm haftasının kutlu olmasını dilerim” dedi.  

Denizli Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası ile ilgili mesaj yayımladı. “Pamukkale turizmin ne önemli unsurlarından biri” diyen Başkan Örki, “Amacımız beyaz cennete gelen turistlere Pamukkale’nin farkını htirecek çalışmalar yapmak” dedi.

 

Turizm Haftası ülke genelinde her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan önemli bir gün. UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan beyaz cenneti de sınırları içinde bulunduran Pamukkale Belediyesi’ni başkanı Avni Örki, bu önemli hafta ile ilgili mesaj yayımladı. Pamukkale’nin turizm için önemli bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Örki “Beyaz Cennet’in dünyada eşi benzeri yok. Karahayıt ise termal sağlık için Türkiye’nin sayılı yerlerinden biri. Hem yerli hem de yabancı turistlerin daha çok kentimize gelmesi için yapılan ve yapılacak olan çalışmalarda bizler de yer almaya hazırız. Dünyanın her yerinden gelen turistlerin farkını hissedeceği çalışmaları yapmayı arzuluyoruz. Hem Pamukkale’nin hem de Karahayıt’ın gereken ilgiyi görmesi için Pamukkale Belediyesi olarak gereken ne varsa yapacağız.  Türkiye tüm alanlarda olduğu gibi turizmde de 2023 hedeflerine sarsılmaz bir irade ve emin adımlarla ilerlerken biz de  elimizdeki turizm değerlerinin daha da ilgi görmesi için vizyonel projelerimizi hayata geçireceğiz. Turizm haftasının kutlu olmasını dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.