Denizli PAÜ'de Altın Elbiseli Adam Anma Gecesine Davet

DENİZLİ 23.04.2019 - 19:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli PAÜ'de Altın Elbiseli Adam Anma Gecesine Davet

Denizli Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Sporları Topluluğu tarafından 26 Nisan 2019 Cuma günü düzenlenecek olan anma gecesine PAÜ MST Başkanı Rıfat Arıkan programa davet etti.     Denizli Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Sporları Topluluğu Başkanı Rıfat Arıkan, Motosiklet camiasında Altın Elbiseli Adam olarak bilinen Barkın Bayoğlu 25 Temmuz 2017'de karıştığı trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Youtube'da yüklediği videolar ile milyonlarca motosikletçiye ışık tutmuş,bilinçlendirmiştir.Ekipman ve sürüş teknikleri ile ilgili bilgilerin yanı sıra motosiklet tanıtımlarında da bulunmuştur. Türkiye'de yüz binlerce seveni bulunan Barkın Bayoğlu'nu Anma Gecesi 26 Nisan 2019 Cuma Günü Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 20.00'da düzenlenecek olan programla anılacaktır. Programa Aydın, İzmir, Afyon, Isparta, Burdur ve Antalya gibi çevre illerden de katılım sağlanacaktır. Barkın Bayoğlu'nu Anma Gecesi'nde İstanbul'dan ekip arkadaşlarından Gökhan Eren ve kameramanı Oğulcan Atayol katılacaktır. Anma gecesine tüm herkesi davet etti.  

Denizli Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Sporları Topluluğu tarafından 26 Nisan 2019 Cuma günü düzenlenecek olan anma gecesine PAÜ MST Başkanı Rıfat Arıkan programa davet etti.

 

 

Denizli Pamukkale Üniversitesi Motosiklet Sporları Topluluğu Başkanı Rıfat Arıkan, Motosiklet camiasında Altın Elbiseli Adam olarak bilinen Barkın Bayoğlu 25 Temmuz 2017'de karıştığı trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.Youtube'da yüklediği videolar ile milyonlarca motosikletçiye ışık tutmuş,bilinçlendirmiştir.Ekipman ve sürüş teknikleri ile ilgili bilgilerin yanı sıra motosiklet tanıtımlarında da bulunmuştur. Türkiye'de yüz binlerce seveni bulunan Barkın Bayoğlu'nu Anma Gecesi 26 Nisan 2019 Cuma Günü Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde 20.00'da düzenlenecek olan programla anılacaktır. Programa Aydın, İzmir, Afyon, Isparta, Burdur ve Antalya gibi çevre illerden de katılım sağlanacaktır.

Barkın Bayoğlu'nu Anma Gecesi'nde İstanbul'dan ekip arkadaşlarından Gökhan Eren ve kameramanı Oğulcan Atayol katılacaktır. Anma gecesine tüm herkesi davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.