Denizlili Gülce Uşak'ta İntihar Etti

ASAYİŞ 06.03.2019 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlili Gülce Uşak'ta İntihar Etti

Denizli’ye Uşak’tan acı haber geldi. İl merkezinde bulunan bir üst geçide çıkan Gülce Demirci adındaki genç kız, bunalıma girerek intihar etti. Demirci’nin Denizli nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.   Edinilen bilgiye göre, olay ,Uşak Merkez'de gece  01:00 sıralarında yeni garaj mevkiinde bulunan üst geçitte meydana gelen olayda Denizli ili nüfusuna kayıtlı olan genç kız çıktığı köprülü üst geçitten aşağı atladı.  Üst geçitten atlayarak yaşamına son vermek isteyen Denizli nüfusuna kayıtlı olan  Gülce Demirci (21) adlı genç kız yoldan geçmekte olan bir aracın çarpmasıyla ağır yaralandı. Ağır yaralanan Gülce Demirci olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli’ye Uşak’tan acı haber geldi. İl merkezinde bulunan bir üst geçide çıkan Gülce Demirci adındaki genç kız, bunalıma girerek intihar etti. Demirci’nin Denizli nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 


Edinilen bilgiye göre, olay ,Uşak Merkez'de gece  01:00 sıralarında yeni garaj mevkiinde bulunan üst geçitte meydana gelen olayda Denizli ili nüfusuna kayıtlı olan genç kız çıktığı köprülü üst geçitten aşağı atladı.  Üst geçitten atlayarak yaşamına son vermek isteyen Denizli nüfusuna kayıtlı olan  Gülce Demirci (21) adlı genç kız yoldan geçmekte olan bir aracın çarpmasıyla ağır yaralandı. Ağır yaralanan Gülce Demirci olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.