Denizlispor Oyuncularından Destek Çağrısı

DENİZLİ 14.03.2019 - 23:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizlispor Oyuncularından Destek Çağrısı

Denizlispor Kulübünün hayata geçirdiği SMS projesine özel bir video klip hazırlandı.     Denizlispor Taraftarlarının kulübe kısa mesaj ile destek olabilmesi adına ilk olarak Turkcell operatöründe başlatmasıyla birlikte tüm operatörlerden destekler SMS aracılığıyla gerçekleştirilebilinecek  "O SENE BU SENE" sloganıyla ligde liderliği sürdüren Denizlispor artık şampiyon olmak ve Süper Ligde yerini almak istiyor. Denizlispor'a il içerisinde ve yaptığı sponsorluk anlamalarıyla artık daha güçlü olmaya başladığını göstermeye başladı. Tüm operatörlerden Denizlispor'a bağışta bulunmak isteyenler aşağı verdiğimiz bilgiler doğrultusundan destek verebilecekler.     'TÜM OPERATÖRLERDEN BAĞIŞ' "TURKCELL   HOROZ yaz 2020'ye, Vodafone HOROZ yaz 1966'ya, Türk Telekom yaz 1966'ya SMS ile Denizlispor'a sende bir destekte bulun."   İşte hazırlanan video klip:

Denizlispor Kulübünün hayata geçirdiği SMS projesine özel bir video klip hazırlandı.

 

 

Denizlispor Taraftarlarının kulübe kısa mesaj ile destek olabilmesi adına ilk olarak Turkcell operatöründe başlatmasıyla birlikte tüm operatörlerden destekler SMS aracılığıyla gerçekleştirilebilinecek  "O SENE BU SENE" sloganıyla ligde liderliği sürdüren Denizlispor artık şampiyon olmak ve Süper Ligde yerini almak istiyor. Denizlispor'a il içerisinde ve yaptığı sponsorluk anlamalarıyla artık daha güçlü olmaya başladığını göstermeye başladı.

Tüm operatörlerden Denizlispor'a bağışta bulunmak isteyenler aşağı verdiğimiz bilgiler doğrultusundan destek verebilecekler.

 

 

'TÜM OPERATÖRLERDEN BAĞIŞ'

"TURKCELL   HOROZ yaz 2020'ye, Vodafone HOROZ yaz 1966'ya, Türk Telekom yaz 1966'ya SMS ile Denizlispor'a sende bir destekte bulun."

 

İşte hazırlanan video klip:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.