Horoz Kanaryaya Hazırlanıyor

SPOR 03.03.2020 - 14:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Horoz Kanaryaya Hazırlanıyor

Denizlispor, bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam etti.   Teknik Direktörü Bülent Uygun yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’mizde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan dayanıklılık çalışmasının ardından gerçekleştirilen taktik çalışma ile sona erdi.     TEDAVİLERİ DEVAM EDEN FUTBOLCULAR   Tedavileri devam eden Kibong Mbamba, Tiago Lopes ve Zakarya Bergdich fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.    

Denizlispor, bugün Haluk Ulusoy Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam etti.

 

Teknik Direktörü Bülent Uygun yönetiminde Haluk Ulusoy Tesisleri’mizde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan dayanıklılık çalışmasının ardından gerçekleştirilen taktik çalışma ile sona erdi.

 

 

TEDAVİLERİ DEVAM EDEN FUTBOLCULAR

 

Tedavileri devam eden Kibong Mbamba, Tiago Lopes ve Zakarya Bergdich fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına devam etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.