İyi Parti İl Başkanı Akgün Hız Kesmiyor

SİYASET 02.11.2019 - 11:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İyi Parti İl Başkanı Akgün Hız Kesmiyor

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu ile yönetim kurulu üyeleriyle mahalle ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Akgün, özellikle teşkilata üye kayıtlarının artırılmasının önemine değindi.     İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in talimatıyla yeniden Denizli İl Başkanı seçilen Hasan Akgün, çalışmalara hızlı başladı. Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarında birlik ve bütünlüğe önem veren İl Başkanı Akgün’ün öncelikli hedeflerinin başında ise teşkilata yeni üyelerin eklenmesi yer alıyor. Bu doğrultuda teşkilât ziyaretlerine Buldan ilçesinden başlayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün akşam Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, İlçe Yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Aktepe Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Aktepe Mahalle Muhtarının da katıldığı ziyarette İl Başkanı Akgün ve İlçe Başkanı Çobanoğlu, mahallenin sorunlarını dinlerken üye kayıtlarının arttırılmasının önemine vurgu yaptı. Vatandaşların ilgi gösterdiği toplantının ardından özellikle gençlerin üye kaydı yaptırdıkları görüldü. İl Başkanı Akgün, mahalle ziyaretlerinin hız kesmeden süreceğini ve partiye üye sayısının her geçen gün artacağını belirtti.    

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu ile yönetim kurulu üyeleriyle mahalle ziyaretlerini sürdüren İl Başkanı Akgün, özellikle teşkilata üye kayıtlarının artırılmasının önemine değindi.

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşenir’in talimatıyla yeniden Denizli İl Başkanı seçilen Hasan Akgün, çalışmalara hızlı başladı. Parti’nin il ve ilçe teşkilatlarında birlik ve bütünlüğe önem veren İl Başkanı Akgün’ün öncelikli hedeflerinin başında ise teşkilata yeni üyelerin eklenmesi yer alıyor. Bu doğrultuda teşkilât ziyaretlerine Buldan ilçesinden başlayan İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün ve İl Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün akşam Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, İlçe Yönetim kurulu ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Aktepe Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Aktepe Mahalle Muhtarının da katıldığı ziyarette İl Başkanı Akgün ve İlçe Başkanı Çobanoğlu, mahallenin sorunlarını dinlerken üye kayıtlarının arttırılmasının önemine vurgu yaptı. Vatandaşların ilgi gösterdiği toplantının ardından özellikle gençlerin üye kaydı yaptırdıkları görüldü. İl Başkanı Akgün, mahalle ziyaretlerinin hız kesmeden süreceğini ve partiye üye sayısının her geçen gün artacağını belirtti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.