Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan Rahmetle Anılıyor

GÜNDEM 06.01.2020 - 13:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kudüs Şairi Mehmet Akif İnan Rahmetle Anılıyor

Memur- Sen’in Kurucu Genel Başkanı Kudüs Şairi olarak da bilinen Mehmet Akif İnan Vefatının 20. Sene-i Devriyesinde Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi ve Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından rahmetle anılıyor.   Mehmet Akif İnan’ın Vefatının Sene-i Devriyesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş şu ifadelere yer verdi; Akif İnan’ı her zaman rahmet ve minnetle anıyoruz. İnan’ın yolunda bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.     Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tarafından Yayınlanan mesajda ise, Millî-manevi değerlere sevdalı fikir ve hareket adamı, şair, yazar, ‘Yedi Güzel Adam’dan biri,  Memur-sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan’ı Gençliğimize her zaman örnek, rol, model olarak gösteriyoruz. Eğitim Bir Sen’i bir sendikadan öte bir hareket olarak kodlayan fikir ve dava insanı Merhum Necmettin Erbakan ve Eğitim Bir Sen kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnanı rahmet ve minnetle anıyoruz.  

Memur- Sen’in Kurucu Genel Başkanı Kudüs Şairi olarak da bilinen Mehmet Akif İnan Vefatının 20. Sene-i Devriyesinde Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi ve Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından rahmetle anılıyor.

 

Mehmet Akif İnan’ın Vefatının Sene-i Devriyesi dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Ahmet Geniş şu ifadelere yer verdi; Akif İnan’ı her zaman rahmet ve minnetle anıyoruz. İnan’ın yolunda bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

 

 

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi tarafından Yayınlanan mesajda ise, Millî-manevi değerlere sevdalı fikir ve hareket adamı, şair, yazar, ‘Yedi Güzel Adam’dan biri,  Memur-sen Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan’ı Gençliğimize her zaman örnek, rol, model olarak gösteriyoruz. Eğitim Bir Sen’i bir sendikadan öte bir hareket olarak kodlayan fikir ve dava insanı Merhum Necmettin Erbakan ve Eğitim Bir Sen kurucu Genel Başkanı merhum Mehmet Akif İnanı rahmet ve minnetle anıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.