Öğretmen Öğrencileriyle Münazara Yaptı

EĞİTİM 09.12.2019 - 11:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öğretmen Öğrencileriyle Münazara Yaptı

Çameli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda, Biyoloji öğretmeni İlknur Demirel Kara tarafından yürütülen “Beslenme Dostu Okul” projesi kapsamında münazara yapıldı.   Münazaraya seyirci olarak öğrencileri, öğretmenler  ve okul müdürü Kürşat Yellice katıldı. Münazaraya, okulda düzenlenen 10 ve 11. sınıflar arasında yapılan kompozisyon yarışmasında ilk 8’e giren öğrenciler katıldı. Öğrenciler sağlıklı bir yaşam için fiziksel aktivitenin ve sağlıklı beslenmenin önemi hakkında bilgilendirmenin amaçlandığı münazarada Zerrin Batmaz, Arife Genç, Ceyda Akşit ve Ayşe Dinek adlı öğrenciler “Sağlıklı bir yaşam için Fiziksel aktivite daha önemlidir?” Ecem Sultan Uyaver, Necla Özlem Öztürk ve Ezgi Akkan adlı öğrenciler “Sağlıklı bir yaşam için Sağlıklı Beslenme daha önemlidir?” tezini savundu. Yarışmayı “Sağlıklı bir yaşam için Sağlıklı Beslenme daha önemlidir?” Tezini iyi savunup karşı tarafın görüşlerini çürüten öğrenciler kazandı. Yarışma sonunda okul müdürü Kürşat Yellice "yarışmaya katılan öğrencilerimizi, sağlıklı bir yaşam için fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme konusunda proje danışman öğretmeni İlknur E. Demirel Kara ve yarışmayı organize eden edebiyat öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik edip başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Çameli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda, Biyoloji öğretmeni İlknur Demirel Kara tarafından yürütülen “Beslenme Dostu Okul” projesi kapsamında münazara yapıldı.

 

Münazaraya seyirci olarak öğrencileri, öğretmenler  ve okul müdürü Kürşat Yellice katıldı. Münazaraya, okulda düzenlenen 10 ve 11. sınıflar arasında yapılan kompozisyon yarışmasında ilk 8’e giren öğrenciler katıldı. Öğrenciler sağlıklı bir yaşam için fiziksel aktivitenin ve sağlıklı beslenmenin önemi hakkında bilgilendirmenin amaçlandığı münazarada Zerrin Batmaz, Arife Genç, Ceyda Akşit ve Ayşe Dinek adlı öğrenciler “Sağlıklı bir yaşam için Fiziksel aktivite daha önemlidir?” Ecem Sultan Uyaver, Necla Özlem Öztürk ve Ezgi Akkan adlı öğrenciler “Sağlıklı bir yaşam için Sağlıklı Beslenme daha önemlidir?” tezini savundu. Yarışmayı “Sağlıklı bir yaşam için Sağlıklı Beslenme daha önemlidir?” Tezini iyi savunup karşı tarafın görüşlerini çürüten öğrenciler kazandı. Yarışma sonunda okul müdürü Kürşat Yellice "yarışmaya katılan öğrencilerimizi, sağlıklı bir yaşam için fiziksel aktivite ve sağlıklı beslenme konusunda proje danışman öğretmeni İlknur E. Demirel Kara ve yarışmayı organize eden edebiyat öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi tebrik edip başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.