Öğretmen Sevgisi Böyle Olur

EĞİTİM 26.11.2019 - 15:37, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Öğretmen Sevgisi Böyle Olur

ÖZEL HABER: MELİK EVREN Denizli Merkezefendi İlçesi Hacı Ahmet Paralı İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile üzerlerine öğretmenleri ile birlikteki resmin basılı olduğu tişörtü, giyerek sınıfta çok özel bir şarkı ile karşılayarak mutlu etti.     Denizli Merkezefendi Hacı Ahmet Paralı İlkokulu 3/A Sınıfı Öğrencileri ile Velileri, Sınıf Öğretmeni Ümmühan Cengizer'e özel olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması programı ayarladı.  Sınıf Öğretmeni Ümmühan Cengizer ile 3/A Öğrencilerinin olduğu resmin basılı olduğu tişörtü giyerek ayakta Duman Grup'a ait "Kimseyi tanımadım senden daha güzel" isimli şarkıyla tempolu söyleyen öğrenciler öğretmenlerini sevgiyle karşıladı. Çok duygulanan Öğretmen Cengizer ise müzik temposuna uyarak öğrencilerine güzel bir gösteriyle parçayı birlikte söyledi. Veli ile öğrencilerin ortak çalışmasına çok sevindiğini dile getiren Sınıf Öğretmeni Cengizer, Öğrenci ile Velilerine teşekkür etti. Sınıfta bulunan 25 öğrencisinin alnından tek tek öperek teşekkür eden Cengizer, bir müddet velilerle de muhabbet etti.       "ÖĞRETMENİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ"   3/A Sınıfı Öğrencilerinden Çağan Sabak, Öğretmenleri Cengizer'i çok sevdiklerini dile getirdi. Öğretmenler Günü için neler yapabileceklerini annesi ve babası ile görüşerek böyle bir anı hazırladıklarını kaydeden Sabak, emeği geçen sınıf arkadaşlarına ve ailelerine teşekkür ettiğini dile getirdi.     "ÖĞRETMEN VE ÇOCUKLARIMIZ  BİZİM HERŞEYİMİZ"   Yarının geleceği çocuklarımız ve onları yarınlara hazırlayan Öğretmenlere değer verdiklerini dile getiren Velilerden Firdevs Sabak, "Öğretmen ve çocuklarımızı çok seviyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günümüzü diğer velilerle diyalog kurarak sınıf öğretmenimize sürpriz yaptık. Hem çocuklarımız ve hem de Öğretmenimiz Ümmühan Cengizer çok mutlu. Dolayısıyla biz velilerde mutlu olduk. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ben bütün öğretmenlerimizin bu gününü kutluyorum" dedi.    

ÖZEL HABER: MELİK EVREN

Denizli Merkezefendi İlçesi Hacı Ahmet Paralı İlkokulu 3/A Sınıfı öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile üzerlerine öğretmenleri ile birlikteki resmin basılı olduğu tişörtü, giyerek sınıfta çok özel bir şarkı ile karşılayarak mutlu etti.

 

 

Denizli Merkezefendi Hacı Ahmet Paralı İlkokulu 3/A Sınıfı Öğrencileri ile Velileri, Sınıf Öğretmeni Ümmühan Cengizer'e özel olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması programı ayarladı.  Sınıf Öğretmeni Ümmühan Cengizer ile 3/A Öğrencilerinin olduğu resmin basılı olduğu tişörtü giyerek ayakta Duman Grup'a ait "Kimseyi tanımadım senden daha güzel" isimli şarkıyla tempolu söyleyen öğrenciler öğretmenlerini sevgiyle karşıladı. Çok duygulanan Öğretmen Cengizer ise müzik temposuna uyarak öğrencilerine güzel bir gösteriyle parçayı birlikte söyledi. Veli ile öğrencilerin ortak çalışmasına çok sevindiğini dile getiren Sınıf Öğretmeni Cengizer, Öğrenci ile Velilerine teşekkür etti. Sınıfta bulunan 25 öğrencisinin alnından tek tek öperek teşekkür eden Cengizer, bir müddet velilerle de muhabbet etti.

 

 

 

"ÖĞRETMENİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ"

 

3/A Sınıfı Öğrencilerinden Çağan Sabak, Öğretmenleri Cengizer'i çok sevdiklerini dile getirdi. Öğretmenler Günü için neler yapabileceklerini annesi ve babası ile görüşerek böyle bir anı hazırladıklarını kaydeden Sabak, emeği geçen sınıf arkadaşlarına ve ailelerine teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

 

"ÖĞRETMEN VE ÇOCUKLARIMIZ  BİZİM HERŞEYİMİZ"

 

Yarının geleceği çocuklarımız ve onları yarınlara hazırlayan Öğretmenlere değer verdiklerini dile getiren Velilerden Firdevs Sabak, "Öğretmen ve çocuklarımızı çok seviyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günümüzü diğer velilerle diyalog kurarak sınıf öğretmenimize sürpriz yaptık. Hem çocuklarımız ve hem de Öğretmenimiz Ümmühan Cengizer çok mutlu. Dolayısıyla biz velilerde mutlu olduk. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ben bütün öğretmenlerimizin bu gününü kutluyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.