Özkan: Atılıma Devam, Büyümeye Devam, Şahlanışa Devam

DENİZLİ 09.05.2018 - 13:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Özkan: Atılıma Devam, Büyümeye Devam, Şahlanışa Devam

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan medya mensupları ile bir araya gelerek, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu   Sözlerine “Tüm iç ve dış mihrakların tüm çabalarına rağmen,  Türkiye'nin şahlanışı devam edecektir." Diyerek başlayan Özkan:  " 24 Haziran'da ülkemiz için bambaşka bir sayfa açılacaktır. Yeniden yükselişimiz dünya mazlumlarının da selamete çıkışı olacak. İnşallah, önümüzdeki dönemde erdem, irade ve cesaretle Türkiye şahlanacaktır.”diye belirtti.   Özkan sözlerine şöyle devam etti: YENİ SİSTEMDE SÖZ MİLLETTE OLACAK 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için milat olacağını ifade eden Özkan, Milletin kararı ile kabul edilen yeni yönetim sistemi yasamayı daha itibarlı, yürütmeyi daha güçlü hale getirecektir. Yeni sistemde yönetimde söz sahibi sadece ve sadece milletten olacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Ekonomik büyüme hız kazanacak. Türkiye, 2023, 2053, 2071 hedeflerine daha emin adımlarla yürüyecek. Ekonomik büyümede katkısı olan kim varsa destekçisi olacağız.   EKONOMİDE SELAM DURAN DEĞİL, SELAM DURULAN BİR KARAKTERİMİZ OLACAK   Asli hedefimiz Türkiye yeni dönemde muassır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmaktır. Enerjide dışa bağımlılık azalacak. Türkiye küresel bir güç olarak dünya sahnesinde yerini alacak. Ülkemiz hedeflerine uygun bir yere çıkarılacak. Daha icraatçı hale gelinecek. Türkiye'yi küresel güç haline getireceğiz. Dış saldırılara, finansal saldırılara güçlü hale geleceğiz." ifadelerini kullandı. Ekonomide selam duran değil, selam durulan bir karaktere sahip olacağız.   DOST-DÜŞMANA DÜNYANIN 5’TEN BÜYÜK OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ   Türkiye vizyonumuz bizim asli hedefimizdir. Savunma sanayisinde yerli silahlar üretildikçe, dışa bağımlılık azalacak. Savunma sanayimizi daha da geliştireceğiz. Hedefimiz her alanda yüzde yüz yerli silahlara sahip olmaktır. Başkanlık sistemini getirmemizin asli sebeplerinden biri de Dünyanın 5'ten büyük olduğunu dosta düşmana göstermektir. Bu ülkenin gelişimine engel olmaya çalışan teröristlerle mücadele etmeye, onları yok etmeye, son terörist kalmayana dek köklerini kazımaya da devam edeceğiz.  

AK Parti MKYK Üyesi ve Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan medya mensupları ile bir araya gelerek, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu

 

Sözlerine “Tüm iç ve dış mihrakların tüm çabalarına rağmen,  Türkiye'nin şahlanışı devam edecektir." Diyerek başlayan Özkan:  " 24 Haziran'da ülkemiz için bambaşka bir sayfa açılacaktır. Yeniden yükselişimiz dünya mazlumlarının da selamete çıkışı olacak. İnşallah, önümüzdeki dönemde erdem, irade ve cesaretle Türkiye şahlanacaktır.”diye belirtti.

 

Özkan sözlerine şöyle devam etti:

YENİ SİSTEMDE SÖZ MİLLETTE OLACAK

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için milat olacağını ifade eden Özkan, Milletin kararı ile kabul edilen yeni yönetim sistemi yasamayı daha itibarlı, yürütmeyi daha güçlü hale getirecektir. Yeni sistemde yönetimde söz sahibi sadece ve sadece milletten olacak. Siyasi istikrar kalıcı hale gelecek. Ekonomik büyüme hız kazanacak. Türkiye, 2023, 2053, 2071 hedeflerine daha emin adımlarla yürüyecek. Ekonomik büyümede katkısı olan kim varsa destekçisi olacağız.

 

EKONOMİDE SELAM DURAN DEĞİL, SELAM DURULAN BİR KARAKTERİMİZ OLACAK

 

Asli hedefimiz Türkiye yeni dönemde muassır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmaktır. Enerjide dışa bağımlılık azalacak. Türkiye küresel bir güç olarak dünya sahnesinde yerini alacak. Ülkemiz hedeflerine uygun bir yere çıkarılacak. Daha icraatçı hale gelinecek. Türkiye'yi küresel güç haline getireceğiz. Dış saldırılara, finansal saldırılara güçlü hale geleceğiz." ifadelerini kullandı. Ekonomide selam duran değil, selam durulan bir karaktere sahip olacağız.

 

DOST-DÜŞMANA DÜNYANIN 5’TEN BÜYÜK OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ

 

Türkiye vizyonumuz bizim asli hedefimizdir. Savunma sanayisinde yerli silahlar üretildikçe, dışa bağımlılık azalacak. Savunma sanayimizi daha da geliştireceğiz. Hedefimiz her alanda yüzde yüz yerli silahlara sahip olmaktır. Başkanlık sistemini getirmemizin asli sebeplerinden biri de Dünyanın 5'ten büyük olduğunu dosta düşmana göstermektir. Bu ülkenin gelişimine engel olmaya çalışan teröristlerle mücadele etmeye, onları yok etmeye, son terörist kalmayana dek köklerini kazımaya da devam edeceğiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.