Vali Hasan Karahan Afet Bölgesinde

25.05.2018 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Vali Hasan Karahan Afet Bölgesinde

Vali Hasan Karahan, bölgesel olarak yağmur yağışı sonrası afete maruz kalan Güney ilçemizde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.   Dün akşam saatlerinde yaşanan afet sonrası bugün sabah bölgeye giden Vali Hasan Karahan, burada Güney Kaymakam V. Fatih Bayram, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer  yetkililerden bilgi aldı. Afetten etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Vali Hasan Karahan, Devletimizin mağdur vatandaşlarımızın yanında olduğunu, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.     Vali Hasan Karahan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür V. Yılmaz Erkaya ile birlikte afetten etkilenen mahallelerde   incelemelerini sürdürdü.    

Vali Hasan Karahan, bölgesel olarak yağmur yağışı sonrası afete maruz kalan Güney ilçemizde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Dün akşam saatlerinde yaşanan afet sonrası bugün sabah bölgeye giden Vali Hasan Karahan, burada Güney Kaymakam V. Fatih Bayram, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ve diğer  yetkililerden bilgi aldı. Afetten etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Vali Hasan Karahan, Devletimizin mağdur vatandaşlarımızın yanında olduğunu, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.

 

 

Vali Hasan Karahan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Etiz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür V. Yılmaz Erkaya ile birlikte afetten etkilenen mahallelerde   incelemelerini sürdürdü.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.